FRVILLIGE YNSKJES
FRVILLIGE YNSKJES

FRVILLIGE YNSKJES

Bli med der det sprøe og artige skjer, du vil ikkje angre!

Anten du har interesse i gaming eller vil vere sosial, om du ynskjer å hjelpe oss er du hjarteleg velkommen hos oss! Arrangementa våre er for ungdom, arrangert av både ungdommar og vaksne. Har du noko du vil bidra med til å hjelpe oss å arrangere? Bli ein av oss då vel!

LAN er ein sosial samankomst der heftige ting skjer! Ingen behøver å spele konstant med mindre ein føretrekk dette sjølv, for eit datatreff er så mykje meir! Ein møter ikkje berre nye vennar, ein får moglegheita til å bli ein del av miljøet, spele saman og ikkje minst føle seg inkludert! Bli med der det sprøe og artige skjer, du vil ikkje angre!

KONTAKTINFORMASJON

–    Mail: wannabe@ulsteinlan.com

–    Skrive til oss på Facebook – UlsteinLAN

–    Styreleiar: Per Olav Digre – 91518498